Kurser

Vi håller i olika kurser med målet att ge dig en glimt av den spirituella världen. Syftet med kurserna är att läka och ge dig insikter som kan vara användbara på din egen resa.

Lev från hjärtat

Att omfamna kärleken är ett känt koncept inom spiritualitet. Men hur gör vi det? I Hjärta till Hjärta kursen får du praktiska tekniker över hur du kan skapa mer kärlek i ditt liv.

Divine Breathing

Divine Breathing är en andningsteknik som väldigt effektivt tar dig till ett djupt meditativt tillstånd. Inom dig finns en hel värld som väntar på att utforskas. Med denna teknik kommer du att kunna läka, manifestera, kanalisera eller fritt utforska den inre världen.

Meditation

Meditation är en teknik som skapar inre harmoni och vi lär oss att vara i nuet. När du lär dig att vara i nuet öppnar du upp dig för känslor av glädje, lycka, kärlek och inre styrka.

Vanliga frågor

Behöver jag någon spirituell bakgrund för att vara med i Hjärta till Hjärta kursen?

Nej, kursen är utformad att vara tillgänglig för alla även om de finns spirituella koncept kopplad till den.

Hur är denna kärleken annorlunda mot den kärlek jag känner för min partner och mina barn?

Det är den inte. Det är samma kärlek som vi känner. Målet är att inte exkludera något från denna kärlek. Genom att lära oss att identifiera kärleken inom oss skapar vi ett sätt att hålla fast vid den.

Kan vemsomhelst vara med på Divine Breathing?

Alla som är friska och mentalt stabila kan vara med. Kursen kan ge dig en stark upplevelse vilket gör det viktigt att man har en spirituell bakgrund.

Behöver jag någon erfarenhet av andningstekniker för att vara med?

Även fast det kan vara en fördel, behöver du inte någon tidigare erfarenhet. Du kommer lära dig att bemästra andningen för varje tillfälle.

Jag har inte mediterat tidigare, är det ett problem?

Nej, alla är välkomna. Om du är ny är det viktigt att du inte jämnför dig med andra. Vi är alla på olika platser på vår resa.

Jag mediterar redan, kan jag fortfarande vara med?

Ja, det finns fortfarande en fördel för dig. Genom att meditera med andra skapas ofta en starkare koppling och genom att lyssna på andra kanske du tar del av insikter du annars missat.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Se till att hålla dig uppdaterad med alla våra kurser, podcastavsnitt och böcker.