En bok om kärlek och lycka

Hjärta till Hjärta: Volym 1

En  bok om hur vi skapar mer kärlek i våra liv. Genom praktiska handlingar kan vi förändra oss själva på ett sätt som kommer skapa kärlek till både oss själva och vår omgivning.

Magnus Ahlberg

En bok om kärlek och lycka

Hjärta till Hjärta: Volym 1

Språk: Svenska
Utgiven: 2016
Antal sidor: 34

Denna bok är banbrytande inom så kallade självhjälpsböcker eftersom den i sin korta enkelhet ändå behandlar allt väsentligt. På endast ett fåtal sidor tar författaren tag i den fråga som förbryllat världens visdomssökare under årtusenden: Hur blir man lycklig? Läsaren får konkreta och handfasta råd i hur de med enkla medel kan förändra livet på kort tid och uppleva häpnadsväckande resultat.

Förändringen hos läsaren börjar redan innan första kapitlet med några enkla rader som går rakt in i hjärtat och med ens påbörjar något. Något som ganska snart letar sig vidare inåt mot än djupare platser och hela tiden bär med sig ett ljus av klarhet och enkel kärlek. Det är en bok som väcker gammal visdom till liv igen på ett så enkelt och greppbart sätt att alla kan ta till sig den.

En bok om kärlek och lycka är för alla som känner att lycka och självkärlek, och genom det också läkning för både det egna jaget och människor i omgivningen, är nästa anhalt på resan. Det är en bok som kommer att förändra livet på ett storslaget sätt för alla som tar till sig dess budskap, men den påverkar även de som inte läst den då de processer den sätter igång hos läsaren skapar ringar på vattnet som ger mervärden för alla som kommer i dess väg.

GRATIS E-BOOK

Gå med i vårt nyhetsbrev och få en ebok-kopia av En bok om kärlek och lycka. Helt gratis!