Kliva in i det okända

En fantastisk resa i det inre. Genom att kasta sig in i det okända har författaren besökt platser få har besökt tidigare.

Vad han fann på andra sidan skulle för evigt förändra hans liv.

Tobias Ahlberg

Kliva in i det okända

Språk: Svenska
Utgiven: 2016
Antal sidor: 199

Tobias Ahlberg kom att uppleva en mycket kraftfull spirituell upplevelse redan första gången han provade på att meditera. En upplevelse som kom att hålla i sig i en hel vecka innan den slutligen ebbade ut. Efter år av depression fick han nu plötsligt uppleva ett tillstånd fylld med en obeskrivbar villkorslös kärlek och uppskattning till livet.

Upplevelsen visade honom att det fanns något bortom det fysiska, något mer verkligt och äkta än något annat han tidigare upplevt. Frågan var bara hur han skulle kunna hitta tillbaka till detta tillstånd igen?

Utan spirituella förkunskaper började han ett sökande. Han visste att han var tvungen att hitta tillbaka till och förstå det han upplevt. Detta sökande skulle leda honom in på en resa full av mysterier, oförklarliga upplevelser och visa honom vägen till sanningen om livets gåta.

Hans orubbliga vilja att till varje pris få svar drev honom till att våga ta steget att kasta sig in i en främmande värld. En värld få människor besökt eller ens vet att den existerar. Beslutet skulle komma att förändra hans liv fullständigt. Följ här med på hans spännande resa in i det okända.

GRATIS E-BOOK

Gå med i vårt nyhetsbrev och få en ebok-kopia av En bok om kärlek och lycka. Helt gratis!