Illusionen

En personlig resa mot andlig uppvaknande

En spännande berättelse om vad som gömmer sig inom och hur du hittar ditt sanna Jag.

Genom en blandning av egna upplevelser och logiska argument presentera författaren sitt svar på vad vi verkligen är.

Magnus Ahlberg

Illusionen

En personlig resa mot andlig uppvaknande

Språk: Svenska
Utgiven: 2015
Antal sidor: 198

Följ den fantastiska berättelsen om hur du hittar ditt sanna Jag. Genom att kasta sig in i det okända har författaren hittat svar på vad vi verkligen är:

”Existensen är ett ständigt pågående återupptäckande av jaget.”

Detta är på många sätt en kontroversiell bok. Den resa vi får följa med på utmanar både de stora religionerna och den moderna vetenskapen, samtidigt som du kan bli tvungen att skärskåda dig själv och dina egna värderingar. Vi lever i en tid där många lämnar de gamla trossatserna bakom sig och allt er upplever att den materialistiska världsbilden känns kall och själlös.

I sitt livslånga sökande efter svar har författaren utforskat platser de flesta av oss aldrig vågat besöka genom att kasta sig in i det okända. Det han berättar skakar om både samhället och våra mest fundamentala föreställningar om verkligheten, och avslöjar en brygga mellan den andliga och fysiska världen.

Med kunskaper inhämtade från egna spirituella upplevelser och från andliga studier förklarar han vad medvetande är för något, hur vi bör leva våra liv, var vi kommer ifrån och vart vi är på väg. Framförallt visar han att du inte behöver tro på någon ideologi. Du kan själv förstå och uppleva livsmysteriets lösning.

GRATIS E-BOOK

Gå med i vårt nyhetsbrev och få en ebok-kopia av En bok om kärlek och lycka. Helt gratis!