Om oss

Maldorma är ett företag skapat av Magnus och Tobias Ahlberg under 2013 med det huvudsakliga syftet att sprida spiritualitet till världen.

Ordet Maldorma kommer från språket esperanto och betyder ”vaken.” Esperanto skapades med intentionen att vara ett andraspråk för alla människor på jorden.

Magnus Ahlberg

Magnus har sedan tidig ålder haft ett brinnande intresse för spiritualitet och för att förstå de andliga principerna. Efter en lång tid av studier kom tillslut en våg av fantastiska upplevelser.

Böcker

Vi publicerar böcker som vi har skrivit själva. I dem finner du teoretiska och praktiska instruktioner som vi hoppas både motiverar och hjälper dig på din spirituella resa.

Kurser

Vi håller i olika kurser med målet att ge dig en glimt av den spirituella världen. Syftet med kurserna är att läka och ge dig insikter som kan vara användbara på din egen resa.

Podcast

Vi är alla på denna resa tillsammans. I denna podcast delar vi med oss av våra spirituella upplevelser, vår resa till Indien och tar in intressanta gäster. Med syftet att dela spiritualitet världen över.

Tobias
Ahlberg

Under 2011 kom Tobias att uppleva en mycket kraftfull kundaliniresning redan första gången han provade på att meditera. Detta skulle visa sig bli starten på en fantastisk resa.