Avsnitt 1 – Vårt spirituella uppvaknade

Häng med oss till det allra första avsnittet av Maldorma TV-podcast där vi diskuterar vårt andliga uppvaknande. Magnus och Tobias Ahlberg beger tar dig tillbaka till själva början av deras andliga resor. De förklarar när de först började leta efter svar på de djupare frågorna i livet. Deras sökande efter svar som ledde dem till deras andliga uppvaknande. Även om de reste genom olika vägar i sina liv skulle de till slut hitta ett gemensamt intresse för andlighet.

Magnus hade studerat andlig litteratur under större delen av sitt liv. Han drogs särskilt till Martinus Thomsens skrifter som gav logiska argument för att förklara de andliga principerna. Genom dessa läror skulle Magnus gradvis sätta ihop alla bitar. Så småningom skulle han hitta sitt genombrottsögonblick där han kunde koppla ihop alla prickar och förstå skapelsen.

Tobias hade inget tidigare intresse för andlighet och avvisade det under större delen av sitt liv. Men en dag hade han en andlig upplevelse så djupgående att den förändrade hans liv. När han mediterade för allra första gången i sitt liv skulle han uppleva ett kundaliniuppvaknande som förändrade hans uppfattning av verkligheten. Sedan den dagen fick han en andlig syn på livet och såg att vår existens är en.

Med ett gemensamt intresse för andlighet och en lust att göra något annorlunda med sina liv bestämde de sig för att starta företaget Maldorma. Bröderna har skrivit böcker om sin andliga resa och skapat en poddserie som heter Maldorma TV. Njut av det allra första avsnittet där de berättar om sitt andliga uppvaknande. 

 

Powered by RedCircle