Deprecated: Funktionen Elementor\DB::is_built_with_elementor är föråldrad sedan version 3.2.0! Använd Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() i stället. in /var/www/maldorma/wp-includes/functions.php on line 5379
Hela Universum Är Inom Dig - Maldorma.com

Hela Universum Är Inom Dig

Från den upplyste mästarens synvinkel finns det inte någonting som är utanför mig. Alla ni är inom min upplevelse. Den upplyste mästaren vet, genom direkt upplevelse, att det inte finns någon yttre upplevelse att ta delav. Tänk efter, alla förnimmelser du har sker inom dig. Den yttre världen är en illusion, på samma sätt som en dröm är det. Hela universum utspelas inom mig och därför är jag den högsta Guden. Skaparen av allt som ÄR.

Om det finns ett medvetande som står över mig, och därmed är utanför min upplevelse, kan jag omöjligen vara medveten om det, så varför skulle jag bry mig om något som är omöjligt att veta något om? Skulle ett medvetande som tycks vara högre än mig och därmed utanför mig, komma in i min upplevelse, måste det upplevas inom mig för att jag ska kunna uppleva det och därmed kan det inte vara utanför mig, eftersom jag upplever det inom mig. Det skulle med andra ord också vara jag. Detta inkluderar alla gudsupplevelser och högre medvetandetillstånd. Om jag upplever dem, är de inom mig. Jag är den ende guden.

Ni är alla inom mig, inom min upplevelse, så jag är skaparen av allt som finns. Men det intressanta är att även om alla ni är inom min upplevelse, så är jag inom er upplevelse. Därmed måste ni också vara den högsta guden, oavsett om ni är medveten om det eller inte. Allt ni upplever, inklusive mig, är inom er upplevelse och därmed er skapelse. Men om ni är inom mig och jag inom er, måste det betyda att vi är inom varandra, att vi är vandras skapelse. Med andra ord, vi är ett. Ett medvetande. Det finns ingen skillnad mellan oss. Skillnaden kan bara vara i medvetenhet om vad som ÄR. Medvetenheten om vad som ÄR kommer alltid att växa i all oändlighet eftersom allt ständigt förändras, men så fort jag blir medveten om något nytt inser jag att jag alltid varit det, jag var bara inte medveten om det tidigare.

När du insett detta faktum, kan du alltid leva som den högste guden, för du vet att inget du kommer att kunna uppleva kommer att kunna ändra på detta faktum. Det kommer alltid vara inom din upplevelse. Inom dig. Du slutar definiera saker och ting som stort och litet, upp och ner, fram och bak, högre och lägre, det är ändå bara illusioner. Allt går att vända på. Du fokuserar istället på att uppleva NUET, än vad som råkar finnas i det för tillfället. Det spelar ingen roll, för du vet att än vad du upplever så är det DU, och det kan inte bli bättre än så. Hur skulle det? Det finns inget annat än dig, så varför önska sig något annat? Allt du upplever är reflektioner av dig själv. Du är den ende Guden.